, ,

7 UTILITATS DEL CURS DE MARKETING DIGITAL & SOCIAL MEDIA A IMAGINA BUSINESS SCHOOL

utilitats-marketing-digital-social-media-imagina-business-school

APROFITA OFERTA DEL DIA MUNDIAL D’INTERNET!

Saps utilitzar les xarxes socials de manera eficient? T’agradaria diferenciar-te dels altres usuaris de manera estratègica i estar al corrent de les eines tecnològiques que t’ajudaran a posicionar la teva marca personal? Llavors, has pensat mai en els avantatges que suposa per a tu formar-te en Marketing Digital i Social Media?

1- Descobriràs la utilitat comercial de xarxes socials. Aquest és un requisit imprescindible, tant si vols que et coneguin per primera vegada com si busques notorietat entre els usuaris. Sabràs com enfocar les teves publicacions i potenciaràs al màxim la teva imatge o la de la teva marca.

2- Milloraràs la teva reputació a Internet. Si interacciones amb els usuaris o clients, seràs capaç de generar engagement; això t’aportarà una bona imatge a la xarxa que et posicionarà positivament per sobre dels competidors.

3- Aprendràs a utilitzar l’storytelling per captar l’atenció del públic objectiu. Descobreix com generar petites històries d’allò que fas pot aconseguir que et valorin encara més. Aquesta tàctica és utilitzada per moltes empreses que han aconseguit l’èxit.

4- Seràs un expert en SEO i SEM, dues estratègies imprescindibles en Marketing Digital. Els professors del curs de Marketing Digital & Social Media t’ajudaran i ensenyaran a entendre com  aplicar-ho de manera eficaç. Descobreix com guanyar molts més leads (potencials clients) amb menys de 10 euros o com aconseguir la posició número 1 a Google sense cost.

5- La importància de conèixer el comportament online dels teus clients. A través de l’anàlisi podràs descobrir com naveguen els teus clients potencials dins les teves webs. A on fan més clics? A on no s’aturen gaire? Observaràs els seus moviments detingudament per tal de millorar i modificar la teva pàgina.

6- Generaràs contingut enfocat a resultats. Saps que un bloc de Marketing Digital com el nostre també genera conversions? Els nostres professors t’explicaran la importància de desenvolupar contingut propi que aporti valor als usuaris. Amb el linkbuilding podràs redirigir-los cap a aquelles pàgines web que més t’interessa que visitin, per exemple, una landing page.

7- Utilitzaràs les eines 2.0 més innovadores. T’interessen les noves aplicacions i utilitats tecnològiques? És la teva oportunitat per veure quines eines utilitzen els experts a les agències. Aprofita les pràctiques a classe per descobrir-ne les funcions més interessants i comença a utilitzar-les per als teus projectes.

Vols donar una pas més enllà i aconseguir els teus objectius? Apunta’t ara al curs de Marketing Digital & Social Media i gaudeix d’una formació íntegra dirigida per grans professionals del sector.

Visita la web d’Imagina Business School i descobreix qui som i què fem.

Deixa’ns les teves dades AQUÍ i et trucarem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *