, ,

Stories d’Instagram: 5 tips per aconseguir més seguidors!

stories-instagram-negoci

Ja utilitzes Stories d’Instagram per al teu negoci?

Instagram ha arribat al Número 1 dins el rànquing de les xarxes socials més populars; engloba tot allò que ofereixen les seves competidores: imatge, vídeo, interacció entre usuaris, hashtags, localitzacions, tendències i… STORIES que consisteix a penjar una fotografia o un vídeo a Instagram només durant 24 hores. La seva popularitat ha portat a les empreses a incloure aquesta eina a la seva estratègia de marketing digital. A continuació, t’expliquem algunes opcions interessants per aplicar-les al teu negoci.

1- Presenta el teu projecte i explica què ofereixes. Els vídeos explicatius i demostratius generen molta confiança perquè a través d’aquests podem presentar a l’usuari el benefici real que aporta un producte o servei. Anima’t a gravar-ne un i posa’l a Stories d’Instagram!

2- Promocions (temps limitat). Pots aprofitar la “sensació d’urgència” que generen les Stories per fer promocions fugaces. Per exemple, pots anunciar una oferta irresistible NOMÉS durant 24 hores (el mateix que trigarà en desaparèixer) i enllaçar la imatge o vídeo a la URL on l’usuari farà la compra.

3- Storytelling. Vols cridar l’atenció dels teus seguidors i captar-ne de nous? Explica’ls una història interessant que els captivi. Aquesta tècnica és molt utilitzada per les marques esportives més reconegudes perquè d’aquesta manera connecten amb els seus públics i els aporten valor afegit.

4- Fes enquestes.  La interacció amb els teus seguidors és molt important per conèixer bé el teu públic objectiu i una bona manera de fer-ho és formulant enquestes. A través d’Stories d’Instagram pots fer qüestions sobre el seu caràcter, productes preferits, etc. Tu esculls les respostes a triar. Per exemple: “Com et defineixes? Lluitador/Somiador”. Prova-ho!

5- Comparteix contingut rellevant sobre el teu sector. Has llegit una notícia interessant sobre el teu àmbit laboral? Comparteix-ho breument amb aquesta opció d’Instagram de forma que cridi l’atenció. D’aquesta manera el teu públic et posicionarà com a expert i milloraràs el teu engagement.

Segons el diari El Independiente, “produïm un 150% més de contingut en format “Stories” que la mitjana global”, per tant no és estrany que moltes empreses hagin aconseguit bons resultats utilitzant-les, millorant la xifra d’usuaris considerablement.

T’agradaria aprendre més sobre Instagram i Stories? Apunta’t ara al Curs de Marketing Digital & Social Media d’IMAGINA Business School  (100% bonificable per a empreses!) i forma’t de la mà de professionals amb més de 15 anys d’experiència en el sector. Més de 1.500 alumnes ja s’han especialitzat amb nosaltres; demana informació i no et quedis sense plaça!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *