,

Què és SEO i com et pot ajudar?

SEO-com-funciona-imagina-business-school

Posiciona’t a les primeres posicions dels buscadors

Quan es parla de Marketing Digital hi ha un terme que sempre ressona: SEO. Què és i per a què serveix? Com et pot ajudar a ser més visible a Internet i quins consells hauries de seguir per aplicar aquesta estratègia? A continuació, fem un repàs del més important a l’hora de crear continguts.

¿Què és SEO?

Les sigles SEO sorgeixen de les paraules angleses “Search Engine Optimization”, és l’optimització dels continguts d’un lloc web amb l’objectiu d’aparèixer de manera orgànica i sense cap esforç econòmic a les primeres posicions dels cercadors com Google, Yahoo, Bing o d’altres. Podem dir que és una bona estratègia de posicionament perquè millora la visibilitat a la xarxa, a més permet que els cercadors entenguin sobre què parlem i la mostrin als usuaris interessats en les paraules clau similars o iguals a les nostres.

Consells per aplicar-lo correctament

  1. Tria les paraules clau més buscades: pots fer servir l’eina gratuita Google Trends per identificar quines són les paraules que cerquen més els usuaris. Això t’ajudarà a posicionar-te més ràpidament.
  2. Inclou enllaços interns: és una manera de generar moviment dels usuaris al teu lloc web i produir més interès en allò que ofereixes. També pots indexar la teva landing page a una o dues paraules per aconseguir més leads (possibles clients).
  3. Fixa’t en què fa la teva competència: i millora-ho. Quines keywords (paraules clau) utilitza més i quines no està potenciant? Aprofita les oportunitats i genera contingut diferencial, únic i coherent amb el teu sector.
  4. Edita la teva URL: aquest és un detall imprescindible per aconseguir un bon posicionament als cercadors. La adreça del lloc web també genera SEO, per tant, intenta evitar la nomenclatura per defecte i afegeix SEMPRE la paraula clau.
  5. Demana feedback als usuaris: és bo que parlin sobre el teu contingut i la teva marca, perquè així també es genera SEO de manera indirecta, per tant, és aconsellable que demanis sempre la opinió dels teus públics.

Vols aprendre més sobre aquesta estratègia? T’agradaria formar-te en Marketing Digital & Social Media? Fes clic AQUÍ i t’expliquem com apuntar-te al nostre curs!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *