SOM IMAGINA BUSINESS SCHOOL – L’ESCOLA LÍDER EN MARKETING DIGITAL A BARCELONA

Imagina Business School és l’Escola líder en català i a Barcelona en oferir Cursos de Marketing Digital.

Oferim formació de qualitat, completa i adaptada a les necessitats que demanda el mercat laboral avui en dia. Som la primera escola de negocis i digital que imparteix la formació en català a Barcelona.

A Imagina Business School podràs trobar formació, cursos i màster, relacionats amb competències digitals; Marketing Digital, Social Media, Social Ads i Internet Business.

La formació especifica i actualitzada que imparteix Imagina Business School va dirigida a professionals i empreses, amb una metodologia pràctica, permet conèixer i treballar amb noves eines i metodologies de l’economia digital.

Som líders en formació In-Company per Empreses 100% Bonificable a través de la Fundación Tripartita. Impartim programes formatius per directius i per a equips de treball a nivell Empresarial.

Vols créixer professionalment?

Vols dominar el Marketing Digital?

Sou d’una Pime i voleu fer més vendes?

Ets una empresa i vols formació pels teus empleats?

Et vols formar en les competències més demandades en el mercat laboral?

Vine a Imagina Business School!

ECOSISTEMA IMAGINA

Imagina Business School està vinculat a la Agència de Marketing Digital Imagina, especialitzada en Marketing Digital. A més estem orgullosos d’estar vinculats a les següents entitats.

L’Agència de Marketing Digital de referència a Barcelona

Formem part de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya. Som emprenedors!

Formem part del BCN Tech City, el clúster de negocis digitals que projecta Barcelona al món

Hem guanyat el prestigiós premi Interactive Media Asociation, reconeixent l’innovador mètode pràctic de Imagina Business School

Com a experts digitals som mentors d’startups en el marc del programa Catalunya Emprèn, impulsat per la Generalitat de Catalunya