, , ,

Per què utilitzar Instagram Stories

Instagram actualment és una de les aplicacions més top, amb més de 600 milions d’usuaris registrats. Dins d’aquesta plataforma té un creixement exponencial diari l’Stories, avui dia compta amb aproximadament 150 milions d’usuaris.

L’aplicació té una audiència exageradament massiva, els números del principi ho indiquen. L’Stories té un potencial que com hem comentat més a munt és exponencial, cada dia hi ha nous usuaris que l’utilitzen i els hi agrada consumir contingut efímer.

 S’han d’aprofitar les contínues millores que està portant a terme l’aplicació, això denota que Instagram està centrant el seu desenvolupament a explotar tot el potencial que pot tenir l’eina. Utilitzar l’aplicació com a usuari et pot permetre millorar la marca personal. Com a empresa, et pot facilitar l’increment de vendes i el servei de resoldre dubtes, ja que es pot enviar missatges en referència a alguna imatge penjada a l’eina.

L’eina et permet oferir contingut en directe, entretingut, informal i dinàmic, depenent de la creativitat de cadascú. Permetent així una imatge més humana i propera, cal recordar sempre que darrere cada empresa hi ha persones.

Per guanyar en efectivitat a l’hora d’utilitzar Instagram Stories, s’ha de dur a terme una planificació, per tant cal definir uns objectius i detallar una estratègia orientada a aquests.

A part d’oferir contingut en viu, l’eina té un ventall molt ampli de possibilitats, ja que també es poden difondre diferents ofertes, mostrar al món com es treballa a l’empresa, i un llarg etcètera de contingut, que com hem comentat més a munt depèn de la creativitat de cada usuari.

Tot i que l’Instagram Stories està realment molt bé i és molt complet a l’hora de difondre contingut, no s’ha de saturar al públic i s’ha d’implementar l’estratègia per tal de donar un ús efectiu a l’eina.

Recorda que si vols aprendre molt més sobre com fer servir de manera eficient l’aplicació, no dubtis a demanar informació sobre els nostres cursos.

 

Article escrit per: Joel Pérez

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *