, ,

Per què necessites digitalitzar als teus treballadors

Les empreses han de canviar la seva cultura per tal que els seus treballadors impulsin l’empresa endavant i s’adapti als constants canvis de l’era digital. Com vàrem comentar a l’article com digitalitzar la teva pime, els diferents canvis en els consumidors afecten les empreses i aquestes necessiten canviar les seves estratègies.

 

Segons l’informe sobre Digital Business del MIT Sloan Management Review, el 80% dels treballadors prefereixen treballar en empreses digitalitzades. Aquest percentatge va directament correlacionat amb la maduresa digital de l’empresa, així, podem dir que les empreses més digitalitzades tenen els treballadors més satisfets.

 

Per tant, podem extreure una conclusió:

“Per les empreses, la digitalització és essencial per atraure i retenir el talent”.

 

Per dur a terme una correcta digitalització, cal que els treballadors estiguin actualitzats i tinguin coneixement de les últimes novetats i eines que es fan servir a l’empresa per tal d’assolir una maduresa digital.

Tenir treballadors que coneguin les últimes eines i tecnologies és de gran utilitat per a qualsevol organització i més per a les PIMES. Formar treballadors està ple d’avantatges; s’augmenta la productivitat, s’abarateixen costos i el treballador se sent protagonista i part de l’empresa, això comporta un augment de la motivació i a final de mes, més vendes. I a final de l’any, més beneficis.

 

Nosaltres et proposem que et miris el curs en Marketing Digital & Social Media de 32h, on els teus treballadors adquiriran coneixement actualitzat del sector digital i estaran en contacte amb autèntics professionals del marketing digital, ja que tots els nostres professors són consultors de l’agència Imagina.

 

A més, el curs pot ser fins al 100% bonificable, és a dir que pots formar als teus treballadors de manera totalment gratuïta.

No ho dubtis, posa’t en contacte amb la Business School líder en cursos de marketing digital de Barcelona clicant aquí.

 

 

 

Article escrit per: Joel Pérez

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *