, ,

Les noves funcionalitats de WhatsApp

WhatsApp, l’app de missatgeria instantània es troba en el seu punt màxim d’esplendor parlant d’usabilitat. Tothom compta amb l’aplicació per a posar-se en contacte i compartir contingut, tant personal com professional. L’ultima actualització d’aquest aplicatiu permet enviar gifs, fer selfies frontals amb flaix, fer zoom quan gravem un vídeo o més facilitat per reenviar missatges.

Per enviar un GIF a través de WhatsApp es pot fer de dues maneres, la primera, és descarregant un GIF d’internet i adjuntar-lo des de la galeria d’imatges del terminal. La segona, és crear el teu propi GIF.

Com es crea un GIF? Seguint els passos següents:

  1. Adjuntar un vídeo des de la galeria.
  2. Retallar el vídeo fins a una duració màxima de 6 segons.
  3. A la part superior dreta, apareixerà una icona d’una càmera, s’ha de tocar la icona per canviar a GIF.
  4. Enviar.

El vídeo es compartirà com un GIF i es reproduirà automàticament. Per poder rebre aquest tipus de contingut viral, s’ha de tenir l’última actualització de l’app instal·lada.

La nova actualització de WhatsApp permet realitzar millors fotografies ja que incorpora flaix, el qual fa que s’il·lumini tota la pantalla amb una tonalitat càlida. A l’hora de gravar un vídeo ens permet fer un zoom de fins a 4x, desplaçant dos dits per la pantalla.

En referencia al reenviament de missatges, la nova versió de l’aplicació ofereix una nova finestreta on hi apareixen els contactes més freqüents, els xats recents i la resta dels contactes. A més, es pot seleccionar més d’un xat diferent per a reenviar qualsevol missatge.

 

Article escrit per: Joel Pérez

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *