, ,

Les 5 raons per a fer un curs de Marketing Digital & Social Media

La societat evoluciona i no actualitzar-se és sinònim de morir. El perfil de Community Manager està pujant i  el Marketing Digital i les Xarxes Socials són la publicitat més demandada del present i del futur. Coneix els avantatges d’ampliar la teva carrera o la dels teus treballadors.

1 – DESENVOLUPA LA TEVA CARRERA PROFESSIONAL

Fer un curs de marketing digital & social media et dona coneixements nous que pots aplicar al teu CV o a la teva empresa. Aquests tipus d’estudis poden ajudar-te a orientar, reorientar i progressar professionalment.

2 – DESCOBREIX COM FER SEO I SEM

Estar en el primer lloc dels buscadors digitals és un dels principals reptes que tenen les empreses. Aprèn a escalar posicions gràcies a les eines digitals que el curs et proporciona.

3 – CONEIX EL CAMÍ MÉS FÀCIL PER TRIPLICAR LES VENDES

Gràcies al curs, aprendràs a publicar i treure el màxim profit a les xarxes socials més utilitzades: Facebook, Instagram, Twitter i Linkedin. A més, també podràs apendre el funcionament de la publicitat amb Social Ads i Google Adwords.

4 – FORMULA L’STORYTELLING DE LA MARCA QUE ESCULLIS

Un altre dels objectius principals de qualsevol negoci és arribar al seu públic. De vegades crear una història de marca pot resultar complicat però amb el curs aprendràs les claus per crear-la i arribar al cor del teu target.

5 – ACCEDEIX A NOMBROSES OPORTUNITATS DE TREBALL

El curs t’obre noves portes a mons laborals que desconeixies, ja que moltes empreses actuals busquen perfils relacionats amb el marketing digital. Ja no tindràs excusa per no treballar.

Tan si ets treballador, estudiant o autònom, ara pots fer el curs intensiu de 32 hores d’Imagina Business School que t’ajudarà a entendre millor el món digital i poder-lo aprofitar al màxim. A més, és bonificat per empreses, la qual cosa vol dir que els treballadors poden assistir GRATUÏTAMENT a les classes i millorar el seu rendiment a l’hora. Disposem de 4 horaris adaptats a les diferents necessitats de cadascú. No dubtis en preguntar-nos, t’enviarem tota la informació perquè triïs el teu camí.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *