Formació In-Company per Empreses


Adaptació a l’Empresa
Creació d’un Pla de Marketing Personalitzat
Professorat Professional
Bonificable

Formació contínua: som agència i escola.

A Imagina Business School som capdavanters en formació de Màrqueting Digital per empreses gràcies a les més de 1000 companyies que han passat per les nostres aules. Estem sempre pendents de les últimes novetats del sector digital, ja que en el sector digital, és molt important renovar-se dia a dia. Oferim cursos bonificats per empreses, sense cap cost i 100% bonificables a través de la Fundae.

Som GOOGLE PARTNER, certifiació acreditada des de Google

Oferim una formació completa i actualitzada, i revisem permanentment els nostres programes formatius per adaptar-los a les últimes tendències del mercat i a les tècniques més innovadores. Per això, comptem amb el suport directe de Google i un assessor específic per resoldre dubtes i aportar noves idees a qualsevol moment. Som la primera escola empresarial especialitzada en Màrqueting Digital.

Metodologia “Learning by doing”

Tots els nostres programes formatius són en format presencial. D’aquesta manera mantenim la qualitat que ens avala. La nostra metodologia “Learning by doing” treballa l’adquisició del coneixement mitjançant el desenvolupament de noves habilitats digitals i el foment del talent personal.

El nostre programa formatiu està orientat a la implicació i motivació de l’alumne des de la pràctica empresarial i la inducció teòrica, és a dir, de la pràctica a la teoria, del coneixement de casos reals a la deducció dels fonaments teòrics que els sustenten.

Cursos a mesura per la teva empresa

  • A les instal·lacions de la vostra empresa o a l’Aula IMAGINA al centre de Barcelona.
  • Horari a mesura per a cada client.
  • Temari 100% personalitzats.

Contacta’ns