, , ,

Facebook prepara “Colecciones” per destacar notícies de qualitat

L’augment de la competència en les diferents plataformes digitals està desencadenant un esforç exponencial d’aquestes. Segons Business Insider, Facebook, per evitar que Snapchat creixi, està treballant en una nova funció que serà un aparador de les llistes de contingut curat directament de les editorials al News Feed.

L’eina es denomina Facebook Colecciones i serà l’equivalent a Discover d’Snapchat, que presenta notícies, llistes, vídeos i altre tipus de contingut enviat pels seus socis.

L’objectiu de la creació d’aquesta eina, ve donat per la constant lluita entre l’alta i baixa qualitat de les notícies publicades a Facebook. La multitud de notícies falses que es fan virals a través de la xarxa social, ha enfrontat a la companyia a dures crítiques.

La nova eina ajudarà a Facebook a forjar llaços més forts amb els editors, actualment competeixen amb Snapchat. D’aquesta manera la qualitat de les notícies serà més alta i no només reforçarà els llaços amb els editors, sinó que la confiança amb els usuaris de la xarxa social creixerà i pot augmentar el nombre d’usuaris actius.

 

Et recordem que impartim cursos intensius de 16h, 32h i Màster en Marketing Digital, demana informació clicant aquí.

 

Article escrit per: Joel Pérez

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *