, , ,

Entrevista a Arnau Sanz en el programa POPAP de Catalunya Radio

El passat dimecres 28 de Desembre a l'”Espai guru”, de @PopapCatradio Arnau Sanz (@arnau_sanz) director de Imagina Estratègia Digital i professor de Imagina Business School va explicar a Mariola Dinarès (@HolaMariola) com aprofitar les felicitacions de Nadal com a campanya de màrqueting i varen fer un repàs de quins són els continguts que triomfen a les diferents xarxes socials.

 

Arnau Sanz expert en transformació i estratègia digital, es defineix a les xarxes com a food lover, politòleg i seguidor de tendències.

Durant l’explicació va definir la societat com a impulsiva, ja que compra més per impulsos que no pas per necessitats, seguint aquesta premissa a internet les compres funcionen de la mateixa manera. Els internautes compren més quan les empreses utilitzen els anomenats social momentum, és a dir, aprofiten esdeveniments concrets com per exemple el dia del pare. Per aquesta raó, quan s’acosten dates assenyalades rebem felicitacions per correu electrònic. Sanz va definir els 3 motius pels quals ho duen a terme les empreses:

  1. Ho fan cada any i no perden la tradició.
  2. Aprofitar les cadenes que es formen amb el WhatsApp.
  3. Recordar als clients que l’empresa hi és present.

 

Però realment són efectives les felicitacions de Nadal a través de Newsletters? Arnau Sanz va explicar que si, però sempre i quan hi hagi una estratègia ben definida darrere amb un objectiu concret. Segons Sanz, el que s’ha posat molt de moda aquest any són les felicitacions i la fidelització mitjançant l’aplicació WhatsApp, tanmateix va explicar que des de Imagina Estratègia Digital utilitzem l’aplicació com a canal de comunicació per fidelitzar els clients.

En referencia al marketing de continguts per cridar l’atenció als usuaris, Sanz va citar 3 aspectes bàsics i fonamentals a tenir en compte: el canal, el format i el contingut. Ja que avui dia hi ha moltes maneres d’arribar a l’audiència i cada vegada més segmentades.

 

Article escrit per: Joel Pérez

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *