Curs de Marketing Digital & Social Media: millora el teu engagement a les Xarxes Socials

Engagement-IMAGINA-Business-School

¿Generes prou engagement a les teves Xarxes Socials?

En el món dels negocis cada vegada és més popular l’ús de les xarxes socials per promocionar-se i generar engagement, és a dir COMPROMÍS. Al Curs de Marketing Digital & Social Media d’IMAGINA Business School aprendràs a aplicar tècniques efectives per dinamitzar-les i aconseguir resultats visibles. A continuació, et donem alguns consells basats en el temari de la formació.

1- Publica contingut útil, interessant i visual. Ha d’aportar valor i ser atractiu per als seguidors, que han de sentir-se atrets i motivats a fer clic. Com més dinàmic sigui, més cridarà l’atenció.

2- Estudia l’horari dels teus lectors i publica en el millor moment. És imprescindible conèixer als nostres usuaris i el seu comportament virtual. A través del monitoratge i les eines d’anàlisi podrem determinar quan generem més engagement i programar les publicacions de manera estratègica.

3- Genera experiències i crea expectació. Les marques que triomfen a les xarxes socials connecten amb els seus públics a través d’accions que provoquen reaccions. A partir d’un concurs podem aconseguir visibilitat a través dels hashtags i la difusió dels usuaris.

4- No oblidis els missatges “Call to action”. L’objectiu és aconseguir conversions; en cada missatge és important recordar-los que contactin amb nosaltres o recomanar-los que es subscriguin a la nostra newsletter.

5- Respon als teus seguidors i crea relacions. Els usuaris són els nostres crítics, capaços de generar reaccions en cadena amb seus comentaris. Per millorar el nostre engagement cal tenir una bona relació amb ells. Una marca genera confiança quan està oberta a escoltar els suggeriments dels seus consumidors.

T’agradaria millorar els teus resultats i generar més engagement? Apunta’t ara al Curs de Marketing Digital & Social Media d’IMAGINA Business School  (100% bonificable per a empreses!) i forma’t de la mà de professionals amb més de 15 anys d’experiència en el sector. Més de 1.500 alumnes ja s’han especialitzat amb nosaltres; demana informació i no et quedis sense plaça!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *