,

Saps com crear l’email marketing perfecte?

Email-marketing-perfecte

Aconsegueix més clients i augmenta les conversions

Estàs buscant una manera diferent d’arribar millor als teus usuaris? Vols comunicar de forma directa i transparent? Segurament has pensat a fer email marketing, però saps com desenvolupar-lo? A continuació, et donem 4 claus per estructurar els missatges i aconseguir que els teus públics s’interessin per allò que els ofereixes.

1-. Personalitza l’email. Com més personal sigui el missatge, més impacte generarà al lector. Pots començar amb un “Hola (Andrea)!” i seguir amb un to de comunicació amigable i professional. Si parles “de tu”, procura no excedir el llenguatge informal i segueix sempre una línia que transmeti preocupació per cobrir les seves necessitats reals amb el teu producte sense arribar a donar sensació de venda. “No volem vendre, volem ajudar-lo a millorar la situació en què es troba.”

2-. Subject que cridi l’atenció. El títol a l’email marketing és veritablement important, ja que moltes vegades d’això depèn que el remitent obri o no el missatge. Abans d’enviar, prova diverses opcions, escorcolla diferents maneres de dir el mateix escrivint una frase autèntica, amb poques paraules i original. Hem d’aconseguir un clic, però és aquest el més difícil de tots.

3-. Genera sensació d’urgència. Aquesta és una de les tàctiques més utilitzades pels professionals de l’email marketing. Per què? Quan generes sensació d’escassetat, els usuaris senten la necessitat de realitzar l’acció demanada en aquell mateix moment per por a quedar-se sense allò que els interessa. Per exemple, pot ser una plaça per a un curs de Marketing Digital molt sol·licitat que està a punt de tancar les inscripcions. També cal deixar clar que és necessari rebre un feedback, com més aviat millor, per tal de gestionar la reserva o comanda.

4-. Respon els missatges manualment per enfortir la relació empresa-client. L’email marketing no només consisteix a enviar un missatge als nostres LEADS (possibles clients) amb informació sobre nosaltres o les nostres ofertes, també consisteix a saber tractar amb ells, implica ser capaç de contestar a allò que ens demanen i en un moment donat, procedir a fer-los una trucada (si és necessari) amb l’objectiu que ens sentin encara més propers. Com més ho siguem, més confiaran en nosaltres i en allò que oferim.

Per arribar als teus públics has de cuidar tots els detalls, comunicar en el to correcte i transmetre els missatges adequats. Ara que coneixes alguns dels punts a tenir en compte a l’hora de generar un bon email marketing seràs capaç d’anar més enllà i enfortir les relacions amb els teus seguidors. Vols conèixer eines 2.0 com Mailchimp Semrush que t’ajudaran a l’hora d’enviar i produir continguts amb valor afegit? Demana informació AQUÍ sobre el nostre curs de Marketing Digital & Social Media i torna’t en veritable expert!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *