, ,

Els 4 Fantàstics del Marketing Digital

Actualment, el perfil del Community Manager és un dels més buscats per les empreses que volen fer-se un lloc a la xarxa, però existeixen altres perfils imprescindibles que complementen la feina del Community per optimitzar la inversió de qualsevol empresa per desenvolupar les seves accions de Marketing Digital.

 

SEO

El SEO és un dels més ben vists en l’àmbit digital, la seva funció és posicionar de forma orgànica i natural els llocs web en els buscadors digitals.

És especialista en Google, Yahoo, Bing i altres cercadors web. Coneix les seves característiques i les claus, per escalar posicions amb una marca respecte a la seva competència.

 

SEM

El SEM, el perfil oposat del SEO, és l’especialista en publicitat en línia. La seva funció principal és optimitzar i gestionar el pressupost destinat a la publicitat digital d’una marca. Està especialitzat en estirar el pressupost per aconseguir els objectius marcats i fer que el retorn de la inversió sigui el més efectiu possible.

 

COMMUNITY  MANAGER

Tal com diu el seu nom, el Community Manager està especialitzat en gestionar la comunitat digital d’una marca, com les xarxes socials o portals web de contacte. El seu perfil és de comunicador, amb do de gent i la capacitat per captar els clients potencials que qualsevol negoci necessita.

 

ANALISTA WEB

Imprescindible  i únic, l’analista web garanteix l’existència de la resta gràcies a les seves habilitats per interpretar les dades internautes. És calculador, metòdic i té una gran visió dels “pros” i “contres” de cada pàgina web, la qual cosa permet optimitzar-la i millorar-la.

 

SI vols ser un dels Fantàstics, a través del curs intensiu de Marketing Digital & Social Media d’ IMAGINA Business School podràs descobrir els beneficis d’estudiar amb nosaltres i impulsar la teva carrera dins del món digital.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *