Descobreix què fem a Imagina Business School

Fes un curs de Marketing Digital & Social Media al centre de Barcelona

curs-marketing-digital-social-media-imagina-business-school

L’Arnau Sanz és el director de l’agència IMAGINA i professor d’IMAGINA Business School on s’imparteix un Curs de Marketing Digital & Social Media que ja acumula més de 1.500 alumnes formats. Vols saber perquè ha tingut tant d’èxit fins ara? T’ho expliquem!

Sabies que pots arribar a molts més usuaris dels que ja tens a Instagram invertint únicament 10 € o incús menys? Que la xarxa comercial més reconeguda B2B avui dia és LinkedIn a través del qual pots enviar missatges massius i automàtics als directors de les empreses de forma filtrada? Aconsegueix clients nous posicionant la teva web a la primera pàgina de Google, aprèn a construir el teu propi pla de marketing digital i descobreix els millors casos d’èxit, tot això i molt més és el que t’espera al Curs de Marketing Digital & Social Media d’IMAGINA Business School.

Quantes hores acumula el curs? 32 hores en total amb 3 horaris diferents:

  • Matins, els dilluns i dimecres de 10 a 14 h.
  • Tardes, els dimarts i dijous de 15 a 19 h.
  • Caps de setmana, els divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h.

Escull el que s’adapti millor a tu!

Les classes es redueixen en grups de fins a 19 alumnes, per tant, gaudiràs d’una atenció personalitzada i tindràs l’oportunitat de fer tallers pràctics utilitzant les eines digitals imprescindibles avui dia, amb els ordinadors de l’aula.  A més, quan acabis el curs també et donarem un diploma.

Ets treballador? El Curs de Marketing Digital & Social Media d’IMAGINA Business School és 100% Bonificable per a empreses! Si pel contrari, ets autònom o et trobes en situació d’atur, també pots accedir a descomptes especials.

T’agradaria triomfar amb el teu negoci? Vols millorar el teu engagement a les Xarxes Socials?

Apunta’t ara i forma’t de la mà de professionals amb més de 15 anys d’experiència en el sector.

Demana informació AQUÍ i no et quedis sense plaça!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *