Curs Professional Marketing Digital & Internet Business

Fruit de l’experiència de més de mil alumnes, Imagina Business School presenta el Curs Professional Marketing Digital & Internet Business, un nou i innovador programa que et permetrà dominar el Marketing Digital en 64 hores presencials. Aquest curs és avalat per la UManresa – Universitat Central de Catalunya, que t’acreditarà la finalització amb una acreditació universitària.

 

Aquest Curs amb acreditació universitària et permetrà fer un pas endavant a nivell professional, ja sigui per recent graduats, emprenedors o bé professionals d’empreses. Amb una metodologia pràctica basada en el Learning by Doing i 100% presencial, en el Curs tindràs la oportunitat de desenvolupar conjuntament amb els professors el Pla de Marketing Digital 360º d’una empresa real o bé simulada.

La formació comptarà amb 8 MasterClass. Experts i professionals de primer nivell de les següents empreses:

Infojobs (Nilton Navarro)

Hawkers (Estefanía Jímenez)

Nestlé (Marc Gavilán)

Hoy Voy (Carlos Durán)

ByHours.com (Christian Rodríguez)

U!Dance (Aniol Brosa)

Mr. Wondeful (Rafeal Ruiz)

Banc Sabadell (María Gómez)

 

Permetran als alumnes del Curs Professional Marketing Digital & Internet Business conèixer les estratègies de Marketing Digital que apliquen en les seves empreses. Una visió global de com fer front als reptes del sector digital.

 

Finalment, les sessions teòriques i els Workshops et permetran dominar les habilitats i eines per gestionar el Màrketing Digital. A més, on podràs aprendre dels casos d’èxit reals que es plantejaran en cadascuna de les sessions del Curs Professional Marketing Digital & Internet Business.

 

Comptem amb tu! Demana més informació aquí.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *