, ,

Com generar més clients potencials amb LinkedIn

Generar més clients potencials de qualitat mitjançant els anuncis a LinkedIn amb plantilles pre-carregades a cost 0.

 

Per la majoria dels professionals que es dediquen al Marketing, una de les tasques més complicades és aconseguir leads de bona qualitat. I encara més difícil si ho volen aconseguir a través del mòbil. Aquesta barrera, es deu a que a la majoria d’usuaris els fa molta mandra completar un formulari en el lloc web.

Per solucionar aquest gran problema, LinkedIn ha llançat recentment LinkedIn Lead Gen Forms. Una aplicació que permet aconseguir leads de qualitat mitjançant les campanyes de contingut eliminant les probabilitats de que algun usuari completi inadequadament un formulari des del seu dispositiu mòbil.

 

Com funciona Lead Gen Forms?

Lead Gen Forms genera informes de quasi 500 milions de professionals usuaris de LinkedIn. Quan els usuaris cliquen a algun dels anuncis, l’aplicació genera l’informe automàticament amb la informació del perfil de LinkedIn.

El formulari generat pot incloure el nom de la persona, la seva informació de contacte, el nom de l’empresa on treballa, l’antiguitat, el càrrec, etc. Ja que la informació prové del seu perfil de LinkedIn actualitzat.

Un cop el formulari s’ha enviat exitosament, l’aplicació permet presentar als usuaris un missatge d’agraïment que els envia al lloc web de l’empresa amb més informació.

 

Què permet fer Lead Gen Forms?

  • Superar els objectius de generació de demanda: amb l’autogeneració d’informes és més fàcil aconseguir leads, ja que els usuaris no han d’emplenar manualment tots els camps del formulari, s’emplena amb un sol clic. Això, genera majors probabilitats de convertir en clients els leads generats.

 

  • Administrar fàcilment els clients potencials: la gestió dels leads és molt còmode, es poden descarregar les llistes del Campaign Manger o vincular-los al CRM.

 

Tenint en compte que el 80% de l’engagement dels usuaris amb contingut patrocinat prové dels dispositius mòbils, Lead Gen Forms oferirà millors resultats als anunciants.

S’ha de tenir en compte que aquesta aplicació de moment només funcionarà per a la versió mòbil de LinkedIn, tot i que en els propers mesos probablement també estigui en versió escriptori.

 

Si vols ampliar els teus coneixements sobre LinkedIn i descobrir novetats com la que et presentem  en aquest article, demana informació sobre el nostre Curs Marketing Digital & Internet Business.

 

 

Article escrit per: Joel Pérez

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *