, ,

#AlumnesImagina: Entrevista a Lídia Muntané, alumna de Imagina BS i responsable de comunicació de WithLed

Lídia Muntané és responsable de comunicació de WithLed, una divisió especialitzada de la firma LECTRO amb 15 anys d’experiència dins el sector de la distribució de components elèctrics de control.

 

Per què et vas apuntar al curs?
A l’empresa on estic treballant actualment obre una nova etapa, la seva digitalització. Com a responsable de comunicació volia ampliar els meus coneixements en Marketing Digital per dur a terme la correcta transformació digital aconseguint així una millor visualització dels nostres productes a les noves maneres de vendre, mitjançant les xarxes socials.

 

Què és el que més et va interessar del curs?
El que vaig trobar més interessant del curs de Marketing Digital & Social Media varen ser les campanyes de mail marketing, anàlisi de dades a través de Google analytics (i més ara que estem en plena confecció de la web) creació d’imatges amb CANVA; Google my business pel posicionament i SEO per tenir una web ben posicionada (el SEM el vam utilitzar prèviament a fer el curs i creiem que en el nostre cas no és el mitjà més adient).

 

Què estàs aplicant del que vas aprendre en el curs?
Ho poso en pràctica una mica tot, ja que el contingut dels temaris em va ajudar molt a ampliar els meus coneixements. El que més aplico és la creació de campanyes amb Mailchimp (juntament amb una imatge creada amb CANVA) estem actualitzant el Google my business i tenint en compte el SEO de cara a la confecció que estem fent del re disseny de la nova web

 

Resumeix el curs en una frase.
Formació constant per donar valor afegit als nostre projectes empresarials.

 

Article escrit per: Joel Pérez

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *