, , ,

Aconseguir nous clients és més fàcil amb l’streaming

Estratègies de Social Media n’hi ha tantes com idees que es puguin portar a terme. A més es disposen d’infinitat d’eines per poder realitzar aquestes estratègies i aconseguir els objectius empresarials.

Quan parlem d’estratègies parlem de la definició d’accions basades en un objectiu i amb la possibilitat d’analitzar la seva repercussió i retorn. Tanmateix, les tècniques dependran de l’objectiu final de la marca o empresa. Una de les novetats més interessants és el Live. El vídeo en Streaming i en temps reals és una de les accions que les empreses poden aprofitar per generar nous clients i fidelitzar els que ja ho són. Aquesta nova incorporació a les diferents plataformes socials deixa molt clar que l’any 2017 serà l’any del vídeo. Un any en el que les campanyes de storytelling, el videomarketing i les retransmissions en directe cobraran una vital importància de ser introduïdes en les estratègies de Social Media i Marketing Digital.  Accions que permetran a les empreses generar un vincle emocional marca-client incrementant les vendes i aconseguint fidelització i Engagement.

Vols aprendre sobre aquestes tècniques de captació i fidelització de clients? En el Curs Superior de Marketing Digital & Social Media que impartim a Imagina Business School donem a conèixer les principals accions que una empresa pot portar a terme per acomplir amb els seus objectius.

Vols aconseguir nous clients? Vols incrementar les vendes? No ho dubtis sol·licita informació sobre el nostre curs clicant aquí.

 

Article escrit per: Jordi Gangolells

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *