, ,

5 eines fàcils de disseny per a no dissenyadors

Quan es parla de disseny, a tothom li venen al cap programes de difícil utilització com Photoshop, Illustrator, InDesign. Programes molt complets que ens permeten realitzar autèntiques virgueries amb les imatges, sempre i quan deixem volar la nostra imaginació i creativitat.

Tots, en general, si no som grans dissenyadors estem una mica verds en el tema del disseny, però cada dia hi ha més persones que es dediquen al marketing online i tenen la necessitat d’obtenir i crear bon contingut visual. Gràcies a les necessitats generades per la digitalització cada cop hi ha més programes online de disseny de fàcil utilització.

Des de Imagina Business School et presentem les 5 eines de disseny més utilitzades actualment. Poden ser molt útils per crear capçaleres de les xarxes socials, imatges pels posts o simplement compartir contingut amb un toc personal.

 

CANVA

La nostra eina preferida, la utilitzem per a una gran part dels nostres continguts. Ens serveix per no col·lapsar el nostre equip de disseny. Té una multiplicitat d’opcions i plantilles predeterminades que es poden modificar afegint elements, pujar les teves pròpies imatges o logotips, etc. Es pot crear tot tipus de contingut, infografies, portades, targetes de visita, cartells publicitaris, flyers, etc. La part positiva és que gairebé totes les funcionalitats són de manera gratuïta, però per accedir a totes les opcions que proporciona l’eina s’ha de pagar mensualment.

https://www.canva.com/

 

PIXRL

Et permet retocar imatges de manera molt intuïtiva, podríem dir que és la versió online del tan apreciat photoshop. Es poden retocar imatges de la majoria de formats com jpeg, png, etc. També es pot començar un disseny des de zero, triant les mides i el tipus de fons, transparent o en color, això facilita que la imatge creada pugui ser inserida dins una altra imatge, com un logotip per exemple.

https://pixlr.com

 

PIKTOCHART

Eina perfecta per a la creació d’infografies o presentacions. Es pot començar el disseny des de zero o fer servir les diferents plantilles predeterminades. Com la majoria d’eines de disseny online té una versió gratuïta, un pèl limitada i la versió pro, tot i que és una mica cara.

https://piktochart.com

 

PIXTELLER

És una eina força limitada, bàsicament ens permet crear cartells. Això si, amb 10 minuts n’hi ha prou per saber com funciona. És molt útil si s’ha de crear molt de contingut en poc temps i no ets un gran dissenyador. Com hem dit serveix per crear cartells com per exemple banners, covers per Facebook o Twitter i documents amb format A4.

https://pixteller.com

 

STUDIO

Totes les eines que t’hem presentat fins ara són per a ordinador, si el que busques és una eina de disseny per a mòbil, és la teva. Et permet personalitzar les teves pròpies imatges amb diferents efectes i textos. Amb la funció Remix, pots copiar els elements de personalització d’un disseny que t’agradi. Un cop acabat el disseny de la imatge, Studio Design et permetrà l’opció de compartir-ho a les diferents xarxes socials o simplement guardar-lo.

http://www.madewithstudio.com/

 

Si no et veus en cord de dur a terme el disseny amb tots aquests programes, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres, el nostre equip de disseny està preparat per qualsevol repte.

 

Article escrit per: Joel Pérez

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *